Νέοι Αγρότες: "Αίτημα τροποποίησης" στην E.E. για έγκριση και πληρωμή ΟΛΩΝ


Στην ομιλία του στο παραγωγικό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε ότι θα ενταχθούν ΟΛΟΙ οι επιλαχόντες πανελλαδικά, στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκε το θέμα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος και εισηγήθηκε την ένταξη όλων των επιλαχόντων.

Το σύνολο των χρημάτων θα ανέρχονται περισσότερα από 300 εκ. ευρώ ώστε να εγκριθούν όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους και που εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε περίπου 16.000 νέους και στην 1η αλλά και στη 2η πρόσκληση του μέτρου.

Πηγή: Αγροτική Έκφραση - Χρήστος Αθανασιάδης

Παρατήρηση: 
Η θετική αυτή εξέλιξη αφορά πόρους που θα προκύψουν μετά από αίτημα που προωθείται στην κοινότητα, μέσω τροποποίησης του ΠΑΑ 2014-20, που προωθείται για έγκριση στην Ε.Ε., προκειμένου να ικανοποιηθεί το αυξημένο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για το μέτρο.

Για να είμαστε σίγουροι 100% για την έγκριση όλων θα πρέπει να περιμένουμε και τη θετική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

* όσοι θέλετε να λαμβάνετε τα σημαντικότερα άρθρα μας με email πατήστε εδώ

Περουλάκης Γιάννης
Γεωπόνος, MBA - Μελετητής
Λάρισα, 2410551326

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίνηση προγραμμάτων μετά τη νέα συμφωνία;

Νέος Αγρότης: Γιατί κανείς δε μου είπε ότι δε μπορώ να ζήσω;

Σεμινάρια για αγρότες και μη από την εταιρεία μας. Πως ξεκίνησε η ιδέα και τι σεμινάρια υλοποιούμε;

Ετικέτες τροφίμων – Τι μπορεί να διαβάσει κανείς;