Βιολογική κτηνοτροφία... ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω για τις πληρωμές...

Behind the butt of the bull from Flickr via Wylio
© 2014 Paul van de Velde, Flickr | CC-BY | via Wylio
Όλοι οι μελετητές καλούνται να αποοριστηκοποιήσουν τις αιτήσεις του 2012 και να τις ξαναφτιάξουν εκ νέου, ώστε να γίνει αντιστοίχηση των βοσκοτόπων όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί... 

Για του λόγου του αληθές το παρακάτω είναι το μήνυμα που ήρθε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τους παραγωγούς που εκπροσωπούμε:

"Καλημέρα σας ,

Σε συνέχεια της απάντησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ερώτημα του ΥΠΑΠΕΝ όσον αφορά στην διαφοροποίηση κατά τον καθορισμό επιλέξιμων βοσκοτόπων για τα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης του Πυλώνα ΙΙ, ακολούθησε επικαιροποίηση του χαρτογραφικού υποβάθρου του Συστήματος Αναγνώρισης αγροτεμαχίων (ΣΑΑ). Προκειμένου να προβούμε στο προσεχές διάστημα σε έναρξη της διαδικασίας υπολογισμού πληρωμής, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην επικαιροποίηση του συνόλου των οριστικών δηλώσεων εφαρμογής για το έτος 2012 (αποοριστικοποίηση- νέα αντιστοίχιση βοσκοτόπων -οριστικοποίηση) προκειμένου να ενσωματωθούν οι μεταβολές του υποβάθρου σύμφωνα με τις νέες επιλεξιμότητες εκτάσεων.

Ακολούθως οι αρμόδιοι φορείς θα προβούν στη διεξαγωγή των προβλεπόμενων διοικητικών ελέγχων σε ποσοστό 100%, τα αποτελέσματα των οποίων θα καταχωρηθούν και οριστικοποιηθούν στην μηχανογραφική βάση δεδομένων που υποστηρίζει την εφαρμογή του Μέτρου 214.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω δύναται να ξεκινήσουν οι πληρωμές δικαιούχων νομών που έχουν ολοκληρώσει τα απαιτούμενα στάδια πληρωμής.

Με εκτίμηση ,
Ομάδα υποστήριξης Εφαρμογής Γεωργοπεριβαλλοντικων Ενισχύσεων"

Οπότε αν σας ξαναζητήσουν δικαιολογητικά οι μελετητές σας μην απορήσετε... προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα... 




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίνηση προγραμμάτων μετά τη νέα συμφωνία;

Νέος Αγρότης: Γιατί κανείς δε μου είπε ότι δε μπορώ να ζήσω;

Σεμινάρια για αγρότες και μη από την εταιρεία μας. Πως ξεκίνησε η ιδέα και τι σεμινάρια υλοποιούμε;

Ετικέτες τροφίμων – Τι μπορεί να διαβάσει κανείς;