Σχέδια Βελτίωσης: μια διαφορετική ενημέρωση την Τετάρτη! - On line


Συνήθως κάνουμε ενημερώσεις για τα επερχόμενα προγράμματα σε διάφορους χώρους σε δήμους και κοινότητες, όπου μας καλούν (αφιλοκερδώς εννοείται).
Αυτή τη φορά μας ζητήθηκε να κάνουμε τη σχετική ενημέρωση για τα σχέδια βελτίωσης σε μια ομάδα στο Facebook, μέσω της διαδικασίας του Facebook live!

Το ραντεβού μας έκλεισε για την Τετάρτη στις 20.30 και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση πρέπει να είναι συνδεδεμένοι με την ομάδα στο facebook που θα βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/groups/1491421391155044/

Για τη συγκεκριμένη παρουσίαση, θα χρησιμοποιηθούν τεχνικά μέσα ώστε οι παραγωγοί να μπορούν να βλέπουν εκτός από τον ομιλητή και διαφάνειες. Για το λόγο αυτό καλό είναι όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν να συνδεθούν μέσω υπολογιστή ή tablet. Παρακάτω βλέπετε πως περίπου θα εμφανιστεί η παρουσίαση (οι εικόνες είναι από παλιότερη live παρουσίαση στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Peroulakis.Yiannis/ )



Όπως αναφέρθηκε η παρουσίαση θα είναι live και θα μπορούν όσοι παρακολουθούν να υποβάλλουν από κάτω γραπτά ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ή μετά τη λήξη αυτής (σαν σχόλια κάτω από αυτή).

Θεωρώ ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο (Live: επαγγελματική παρουσίαση) σε μια ομάδα στο Facebook και θα είναι ένα καλό πείραμα για όλους μας.

Η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πλευρό της ενημέρωσης και τον αγροτών!

Περουλάκης Γιάννης
Γεωπόνος, MBA - Μελετητής
Λάρισα, 2410551326




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίνηση προγραμμάτων μετά τη νέα συμφωνία;

Νέος Αγρότης: Γιατί κανείς δε μου είπε ότι δε μπορώ να ζήσω;

Σεμινάρια για αγρότες και μη από την εταιρεία μας. Πως ξεκίνησε η ιδέα και τι σεμινάρια υλοποιούμε;

Ετικέτες τροφίμων – Τι μπορεί να διαβάσει κανείς;