Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2016

Νέοι Αγρότες... Προϋποθέσεις, Βαθμολογία, Ποσά

Εικόνα
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η προδημοσίευση του προγράμματος Νέων Αγροτών. Αυτό σημαίνει πως μετά το καλοκαίρι και με ευθύνη των περιφερειών πλέον και όχι του ΥΠΑΑΤ θα έχουμε προκήρυξη του εν λόγω προγράμματος. 

Νέοι Αγρότες: Από σήμερα έχουμε προδημοσίευση του νέου προγράμματος

Embed from Getty Images Αναρτήθηκε τελικά η προδημοσίευση για το νέο πρόγραμμα των νέων αγροτών. Στη προδημοσίευση έγιναν κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο σε σχέση με το αρχικό σχέδιο. Πλέον, διαβάζουμε και ενημερώνουμε το κοινό για τις προϋποθέσεις ένταξης των υποψηφίων αλλά και τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν αυτοί. Κλείστε ραντεβού. Με εκτίμηση, Περουλάκης Γιάννης Γεωπόνος, MBA - Μελετητής Λάρισα, 2410551326 www.infoagro.gr http://peroulakis.blogspot.gr https://www.facebook.com/infoagroperoulakis  

Νέοι Αγρότες, απορίες μελετητών...

Embed from Getty Images Οι μέρες περνούν οι υποψήφιοι μας ρωτούν και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την "Πυθία" , μη έχοντας ακόμα σαφείς οδηγίες.

Πρώτα οι Νέοι Αγρότες, μετά τα Σχέδια...

Embed from Getty Images Πολλοί είναι οι φίλοι που περιμένουν τις εξελίξεις για τους Νέους Αγρότες.

Με ΟΣΔΕ 2016 οι επόμενοι νέοι αγρότες!

Embed from Getty Images Το ΥΠΑΑΤ σε πρόσφατη συνάντηση επιβεβαίωσε ότι μετά το καλοκαίρι θα υπάρξει προκήρυξη του προγράμματος νέων αγροτών μετά το καλοκαίρι.

Πιστώθηκαν σήμερα οι συνδεδεμένες σε Βαμβάκι και Τεύτλα

Embed from Getty Images Σήμερα φαίνεται πως παίρνει τέλος η αναμονή των βαμβακοπαραγωγών και τευτλοκαλλιεργητών, αφού πληρώθηκαν οι συνδεδεμένες για τα προϊόντα αυτά.

Νέοι Αγρότες, με αλλαγές το νέο Πρόγραμμα

Embed from Getty Images Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα 4/4/2016 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα