Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2015

Το 2016 οι πληρωμές του 2014...

Embed from Getty Images Φαίνεται πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν ήταν έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για για να γίνουν οι πληρωμές του 2014 για τα περισσότερα προγράμματα σε όλη τη χώρα, παρά τα όσα πληροφορούσαν από το ΥΠΑΑΤ...

Αγρότισσα – Γυναίκα…

Εικόνα
Όλο και περισσότερες γυναίκες δραστηριοποιούνται στις μέρες μας στη γεωργία και κτηνοτροφία και μάλιστα με πολλές επιτυχίες.

Προγράμματα και... "φρούδες" ελπίδες...

Embed from Getty Images Πολλά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά γράφουν διαρκώς ότι θα έχουμε προκηρύξεις το συντομότερο δυνατό (μέχρι την άνοιξη του 2015), Σχέδια βελτίωσης, Νέοι αγρότες, βιολογικά και άλλα πολλά.

Πως θα υπολογίσω το υπόλοιπο από τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου;

View image | gettyimages.com Για να υπολογίσει κάποιος παραγωγός τα χρήματα που θα πάρει από τα δικαιώματα μέχρι τον Απρίλιο πρέπει να διαιρέσει το πόσο που πληρώθηκε με το 0,9

Που μπορώ να δω τα αγροτικά "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" μου;

View image | gettyimages.com Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν όσοι παραγωγοί το επιθυμούν να δουν τα προσωρινά δικαιώματα τους.

Πληρώνονται βιολογική κτηνοτροφία 2012 και απονιτροποίηση 2013

View image | gettyimages.com Την τελευταία εβδομάδα έχει γίνει ανάρτηση σε διάφορες περιοχές, των καταστάσεων πληρωμής δικαιούχων του μέτρου μείωσης νιτρικών 2013 και των δικαιούχων του προγράμματος βιολογικής κτηνοτροφίας για το έτος 2012.